vacature

Hoofd Productie (fulltime)

Is het jouw tweede natuur om een team te enthousiasmeren en te inspireren? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

In de rol van hoofd productie bij Seine Metaal en Snijtechniek BV vorm jij de spreekwoordelijke spin in ons web. Dankzij jouw vakkennis stuur je dagelijks meerdere afdelingshoofden aan en motiveer je hen om nog net even dat beetje extra te geven en zodoende de beste resultaten te behalen. Daarbij draag je tevens de verantwoordelijkheid voor de planning, probleemoplossing, werkvoorbereiding, uitvoering, kwaliteit en natuurlijk de bijbehorende veiligheid.

Kortom, een veelzijdige functie waarbij je al je kwaliteit zal kunnen aanspreken.

Wat heeft Seine Metaal te bieden?

Afwisselend

We voeren veel soorten metaalbewerkingen uit voor verschillende sectoren.

Goede voorwaarden

Zoals, 38-urige werkweek, 25 vakantiedagen en 13 atv dagen, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en een salaris conform cao Metaalbewerkingsbedrijf. 

Eigen inbreng

Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team waarin volop ruimte is voor eigen inbreng. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Goede voorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden als een 38-urige werkweek, 25 vakantiedagen en 13 atv dagen, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en een salaris conform cao.

Fijne werksfeer

Werken in een ontspannen werksfeer, samen met een enthousiast, hecht team waarin iedereen gelijk is.

Gezelligheid

Veel ruimte voor gezelligheid zoals een bouwvak barbecue, bedrijfsuitjes, attenties bij feestdagen en meer.

Wie ben jij?

Om de functie Hoofd productie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren is enige affiniteit met de metaalbranche een must.
Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Een gerelateerde mbo+ opleiding mét werkervaring;
  • Naast ervaring in het managen van productie, heb je tevens ervaring in het aansturen van personeel;
  • Je bent communicatief vaardig en gaat makkelijk met mensen om;
  • Ook schuw je er niet voor om voortgangsgesprekken te voeren en te overleggen met de bedrijfsleiding en afdelingshoofden;
  • Natuurlijk overwicht, motivatie en gedrevenheid zijn kenmerken die op jou van toepassing zijn;
  • Je werkt netjes en geordend;
  • Je gaat uitdagingen aan, dat wil zeggen dat je zelf beslissingen durft te nemen en knopen door te hakken.

Interesse?

Zie jij jezelf als ons teamlid en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij nu werkzaam in een werkplaats maar ben je klaar voor de volgende stap én heb je al enige kennis opgedaan?  Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie met cv en een motivatie naar [email protected] zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerold Snijders (Manager) op telefoonnummer 0546 – 660 908.

Over Seine Metaal & Snijtechniek B.V.


Seine Metaal & Snijtechniek B.V. is een veelzijdig bedrijf dat zich bezighoudt met het vervaardigen van de meest uiteenlopende opdrachten op metaalgebied. In de praktijk betekent dit dat wij ons met name bezighouden met speciale plaatbewerking en klein, dan wel groot constructiewerk. Het lasersnijden zorgt hier bovendien voor een belangrijke toevoeging, waardoor wij ons kunnen onderscheiden van de rest. Wij zijn gevestigd op industriegebied De Sluis in Vroomshoop waar wij over een bedrijfsterrein van 5.000 m2 beschikken. Naast een 2.600 m2 grote productieruimte (onderverdeeld in een staal en non-ferro afdeling) is hier voldoende plek voor opslag, alsook ons moderne, up to date machinepark. Het is dan ook hier vandaan dat wij dagelijks met ons team van circa 25 enthousiaste mensen aan de slag gaan om de beste resultaten te behalen.

Seine Metaal & Snijtechniek is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van technisch georiënteerde bedrijven gevestigd in het midden, oosten en noorden van Nederland. Kijk voor meer informatie rond op deze site.