Seine Metaal

Werkwijze

Elke dag werken we bij Seine Metaal met metaal aan verschillende producten en projecten. Onze processen zijn dan ook zo ingesteld dat we elke aanvraag zo efficiënt mogelijk kunnen verwerken. We hebben onze werkwijze vanaf offerte-aanvraag tot oplevering van het product door de jaren heen geoptimaliseerd om de best mogelijke service te bieden. 

Specialistisch advies

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we al heel wat metaal in handen gehad. Onze werkvoorbereiders hebben veel kennis en ervaring en kunnen u voorzien van specialistisch advies.

Vast contactpersoon

Bij ons werken we met toegewezen contactpersonen voor elke order. Hierdoor heeft de klant één vast aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van het gehele orderproces. Dit zorgt voor efficiëntie, zowel intern als extern, aangezien er slechts één contactpersoon per order betrokken is.

Maakbaarheid

Elke order wordt door onze werkvoorbereiders gecontroleerd op maakbaarheid. Als het technisch niet mogelijk is uw product te produceren, denken we uiteraard met u mee hoe we het wél maakbaar kunnen maken.

Geautomatiseerd orderproces

Om uw order zo efficiënt en succesvol mogelijk te verwerken, maken we gebruik van een systeem genaamd "Shop Floor". Via een webapplicatie kunnen we op een efficiënte manier bewerkingen en productieorders afhandelen, gekoppelde documenten van de order raadplegen en aantallen doorgeven. Hierdoor zijn onze collega's op de hoogte van het proces en wordt de order op tijd en correct overgedragen aan de juiste metaalbewerkingsafdeling. Bovendien kunnen we de klant snel en efficiënt informeren zodra de order gereed is voor verzending of afhaling.

Aanvullende dienst

Tekenwerk

Intern hebben we ervaren tekenaars die al flink wat vlieguren hebben gemaakt. Daarom kunnen we u al helpen als u alleen nog maar een schets hebt of u helpen met uw tekening als deze niet correct is aangeleverd. 

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?