Plaat lasersnijden

Plaat lasersnijden is een techniek waarbij een krachtige laserstraal nauwkeurig verschillende materialen snijdt. Hierdoor is het mogelijk om op maat gemaakte producten te produceren van diverse metaalsoorten, zoals RVS, aluminium en staal. Met een krachtige laser is het mogelijk om de gewenste vorm nauwkeurig te lasersnijden, zodat u deze verder kunt verwerken tot het eindproduct. Lasersnijden in Nederland is eenvoudig mogelijk bij Seine Metaal in Vroomshoop. Onze kracht is niet massaproductie, maar het leveren van maatwerk.

Het proces van metaal lasersnijden is flexibel en toegankelijk voor iedereen. Online lasersnijden is mogelijk van start tot finish, zelfs als u alleen maar een schets of idee heeft. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.  

Hoewel we gebruikelijk werken met gedetailleerde digitale bestanden zoals STEP-, DXF- of PDF-documenten, is het aanleveren hiervan niet per se noodzakelijk.

Lasersnijden bij Seine Metaal

Voordeel

Jarenlange ervaring

Plaat lasersnijden is ons spreekwoordelijk met de paplepel ingegoten. We hebben de expertise in huis om elk project in goede banen te leiden en elke order zo optimaal mogelijk op te leveren.

Voordeel

100% tevredenheid

Ons streven is om uw project naar 100% tevredenheid uit te voeren en op te leveren. We steken veel tijd in een goede samenwerking om de best mogelijke service te leveren.

Voordeel

Volledige ontzorging

Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen. Wij kunnen u naast plaat lasersnijden in principe voorzien van alle metaalbewerkingen en oppervlaktebehandeling.

Lasersnijden metaalsoorten

Bij Seine Metaal & Snijtechniek kunt u terecht om staal, roestvast staal (RVS) en aluminium te lasersnijden in diverse afmetingen en diktes. Klanten hebben de optie om hun eigen platen aan te leveren, maar indien gewenst kan ook Seine deze zorg uit handen nemen.

Hieronder staan de maximale afmetingen voor de verschillende materialen:

  • Lasersnijden staal max. 3000x1500x20 mm.
  • RVS lasersnijden max. 3000x1500x15 mm.
  • Aluminium lasersnijden max. 3000x1500x12 mm.
Plaatbewerking metaal
Metaal lasersnijden

Nabewerkingen plaat lasersnijden

Seine Metaal & Snijtechniek B.V. biedt ook de optie voor conservering van de producten op aanvraag van de klant, zoals thermisch verzinken en poedercoaten. Thermisch verzinken voorkomt corrosie door een zinklaag aan te brengen, terwijl poedercoaten zorgt voor een duurzame en kleurrijke afwerking.

Na het plaat lasersnijden van platen kan het nodig zijn om nabewerkingen uit te voeren. Bij het snijden van staal kunnen bijvoorbeeld scherpe randen en bramen ontstaan, die worden verwijderd door een proces genaamd afbramen. Hierdoor krijgt het metaal een gladde afwerking. Met behulp van ontbraammachines worden na het lasersnijden de scherpe kanten van het product verwijderd, zodat er een handvriendelijk product ontstaat. 

U kunt ook bij ons terecht voor andere metaalbewerkingen, zodat we een zo compleet mogelijk resultaat kunnen leveren dat volledig aan uw wensen voldoet.

Specialist in plaat lasersnijden

Met meer dan 25 jaar ervaring is Seine expert geworden van metaal lasersnijden. Korte levertijden zijn voor ons heel vanzelfsprekend, waardoor we bekend staan om onze leverbetrouwbaarheid.

Onze experts werken met de meest nieuwe apparatuur, zodat we u van producten kunnen zien van de hoogste kwaliteit. De expertise van onze medewerkers in combinatie met nieuwe technologieën zorgen ervoor dat we de meest complexe materialen en vormen kunnen plaat lasersnijden.

Heeft u een schets of volledig uitgewerkt idee? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen een dag bij u terug te komen. Bij grotere aanvragen kan dit enkele dagen duren. 

Specialist voor las- en snijtechniek
MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?