Metaalbewerking

Plaat lasersnijden

Plaat lasersnijden is een van de specialiteiten van Seine Metaal, een techniek waarbij een krachtige laserstraal nauwkeurig verschillende materialen snijdt. Dankzij onze jarenlange ervaring in plaat lasersnijden zijn wij in staat om uitzonderlijke precisie en efficiëntie te leveren.

Toegankelijk en laagdrempelig

Bij ons is het proces van plaat lasersnijden flexibel en toegankelijk voor iedereen. We zijn in staat om uw project van start tot finish te begeleiden, zelfs als u alleen maar een schets of idee heeft. Hoewel we gebruikelijk werken met gedetailleerde digitale bestanden zoals STEP-, DXF- of PDF-documenten, is het aanleveren hiervan niet per se noodzakelijk.

Jarenlange ervaring

Lasersnijden van platen is ons spreekwoordelijk met de paplepel ingegoten. We hebben de expertise in huis om elk project in goede banen te leiden en elke order zo optimaal mogelijk op te leveren. 

100% tevredenheid

Ons streven is om uw project naar 100% tevredenheid uit te voeren en op te leveren. We steken veel tijd in een goede samenwerking om de best mogelijke service te leveren.

Volledige ontzorging

Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen. Wij kunnen u naast plaatwerk lasersnijden in principe voorzien van alle metaalbewerkingen en oppervlaktebehandeling.

Afmetingen, diktes en materiaalsoorten

Bij Seine Metaal & Snijtechniek kunt u terecht voor het plaatlasersnijden van staal, RVS en aluminium in de volgende afmetingen: 

  • Staal max. 3000x1500x20 mm.
  • RVS max. 3000x1500x15 mm.
  • Aluminium max. 3000x1500x12 mm.

Plaat lasersnijders

In ons machinepark vindt u zowel Fiber als CO2-plaat lasersnijders, die hoge precisie leveren bij het lasersnijden van plaatwerk. Ons aanbod staat garant voor nauwkeurigheid en vakmanschap, waardoor zelfs de meest uitdagende snijklussen met gemak worden uitgevoerd. Door te investeren in deze geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat we altijd de best mogelijke service en resultaten kunnen leveren aan onze klanten.

Voor bijna elke klant en sector

Wij zijn in staat om een breed scala aan klanten en sectoren te bedienen. Klanten hebben de optie om hun eigen platen aan te leveren, maar indien gewenst kan ook Seine deze zorg uit handen nemen - een extra stap in onze belofte van volledige ontzorging.

Kwaliteit en snelle levertijd

Bij Seine streven we naar snelheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. We staan bekend om onze korte levertijden - levering binnen een week is geen uitzondering - en onze leverbetrouwbaarheid. Kwaliteit is voor ons niet alleen een kwestie van het volgen van specificaties; we zien het als een integraal onderdeel van onze dienstverlening en ons streven naar 100% klanttevredenheid.

Heeft u een schets of volledig uitgewerkt idee? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?