Metaalbewerking

Seine Metaal is uw flexibele partner op het gebied van metaalbewerking, ervaren in het vervaardigen van de meest uiteenlopende opdrachten op metaalgebied. Van speciale plaatbewerking tot klein en groot constructiewerk; we hebben de expertise om te voldoen aan een breed scala van behoeften. Wat ons in het bijzonder onderscheidt, is onze expertise in lasersnijden. Hiermee kunnen we objecten uit diverse materialen nauwkeurig en efficiënt vervaardigen, ongeacht de oplage.

Maatvaste totaalservice

Bij Seine Metaal begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom staat onze persoonlijke en flexibele benadering centraal in alles wat we doen. Als metaalbewerkingsbedrijf streven we ernaar om een nauwkeurige totaalservice te bieden, waarbij we voldoen aan de meest uiteenlopende eisen op het gebied van metaalbewerking.

Specialist in metaalbewerking

Met het uitgebreide machinepark van Seine Metaal & Snijtechniek zijn vele bewerkingstoepassingen mogelijk. Denk hierbij aan klein constructiewerk zoals bordessen, trappen of hekwerken. Ook voor het vervaardigen van grote totaalconstructies, het reproduceren van plaatwerk voor grondverzetmachines of prototyping en specials kunt u bij ons terecht.

Snijtechniek

Op zowel onze CO2 als onze Fiber Lasersnijmachines kunt u terecht voor zeer exact snijwerk uit onder andere plaatstaal, RVS en aluminium. We hebben al meer dan 20 jaar veelzijdige ervaring met lasersnijden van platen. Er zijn dus weinig snijklussen die wij niet kunnen verzorgen. 

Meer dan metaalbewerking

Op regelmatige basis vervaardigen wij de meest uiteenlopende objecten. Wij denken graag mee met uw productontwikkeling. Mocht u bij onze voorbeelden iets zien dat interessant voor u is of heeft u een eigen idee en wilt u meer informatie hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Van idee tot eindproduct

Seine Metaal & Snijtechniek is een metaalbewerkingsbedrijf dat gevestigd is in de regio Twente. Wilt u meer weten over onze toepassingen in plaatbewerking of heeft u een aanvraag? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons team van circa 25 enthousiaste vakmensen staat voor u klaar. 

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Seine Metaal gaat voor 100% tevredenheid

Dit realiseren we door mee te denken met onze opdrachtgevers en die te ontzorgen met onze expertise en dienstverlening. Ons team van 25 enthousiaste vakmensen gaat voor een mooi product dat exact voldoet aan de juiste specificaties. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak bedienen we onze klanten met een maatvaste totaalservice.

Betrouwbaarheid

Wij werken met een strakke planning en hebben een leverbetrouwbaarheid van bijna 100%.

Maatvast

Onze collega's worden graag uitgedaagd uw producten exact volgens tekening te fabriceren.

Professioneel

Ons proces wordt strak gemonitord zowel vanuit de werkvoorbereiding als op de werkvloer.

Totaal en compleet

Door ons grote variëteit aan bewerkingen kunnen wij vaak een compleet product leveren.

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?