Metaalbewerking

Seine Metaal is uw flexibele en betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. Wij zijn ervaren in het vervaardigen van de meest uiteenlopende opdrachten op metaalgebied. Van speciale plaatbewerking tot klein en groot constructiewerk; we hebben de expertise om te voldoen aan vele verschillende behoeften. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om uw aanvraag perfect te leveren. Wat ons in het bijzonder onderscheidt, is onze expertise in lasersnijden. Hiermee kunnen we objecten uit diverse materialen nauwkeurig en efficiënt vervaardigen, ongeacht de oplage. Dit maakt ons de ideale partner voor zowel prototyping als grootschalige productie.

Maatvaste totaalservice

Bij Seine Metaal begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom staat onze persoonlijke en flexibele benadering centraal in alles wat we doen. Als metaalbewerkingsbedrijf streven we ernaar om een volledige  totaalservice te bieden, waarbij we voldoen aan de meest hoge eisen op het gebied van metaalbewerking. Onze totaalservice bevat niet alleen de productie, maar ook passend advies, hulp bij het ontwerp en nazorg na de levering. We stellen per project een vast contactpersoon aan, zodat u een vast aanspreekpunt heeft bij Seine. We werken graag dicht samen met onze klanten en vinden goed contact erg belangrijk.

Specialist in metaalbewerking

Met het uitgebreide machinepark van Seine Metaal & Snijtechniek zijn vele bewerkingstoepassingen mogelijk. Dit omvat zowel klein, als groot constructiewerk. Denk bij klein constructiewerk aan bordessen, trappen of hekwerken. Voor het vervaardigen van groot constructiewerk kunt u bijvoorbeeld denken aan totaalconstructies, het reproduceren van plaatwerk voor grondverzetmachines of prototyping. Wij hebben de capaciteit en expertise in huis om uw project, groot of klein, een succes te maken en tot leven te brengen.

Daarnaast zijn we bij Seine als metaalbewerking bedrijf gespecialiseerd in het produceren van specials. Hierin werken we nauw met u samen om samen een aanvraag te ontwerpen en ontwikkelen om het aan al uw eisen te laten voldoen. Neem hiervoor contact met ons op en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen omtrent speciale aanvragen.

Waarom kiezen voor Seine Metaal?

Meer dan 25 jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar in deze sector hebben we veel ervaring opgedaan. Ons team vol deskundige experts gaat nauwkeurig te werk en heeft altijd als doel om u zo goed mogelijk te helpen.

Topkwaliteit leveren

We hechten grote waarde aan het leveren van topkwaliteit

Hoge kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Onze lasersnijmachines worden bediend door ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden. Bij Seine voldoen we aan strenge kwaliteitseisen die door ons team worden nageleefd. We maken gebruik van de nieuwste software en technologieën om nauwkeurig vakwerk te kunnen garanderen, met zo min mogelijk materiaalverspilling en maximale efficiëntie.

Mogelijkheden

Veel mogelijkheden

We snijden plaatstaal, RVS, aluminium en meer, waardoor we voor diverse industrieën werkzaam zijn. Doordat wij zijn ingericht op veelzijdige technieken, kunnen wij veel verschillende klussen aannemen. Dit houdt het voor ons uitdagend en zorgt ervoor dat u het juiste product verkrijgt. Of het nu gaat om kleine, grote, of specifieke constructies, wij hebben de expertise in huis om u te helpen.

Klantgerichte service

Wij zetten ons in voor uw tevredenheid en werken samen met onze klanten om hun project behoeften te behalen. Wij hebben graag een goed begrip van uw ideeën en doelen, zodat we het eindproduct volledig naar wens leveren. Wij bieden vanaf het eerste contactmoment, tot de na de eindoplevering, uitgebreide ondersteuning. We zijn een flexibel metaalbewerkingsbedrijf en kunnen snel inspelen op veranderingen en uitdagingen, waardoor we altijd de best mogelijke oplossing voor u kunnen bieden.

Snijtechniek

Bij Seine Metaal zijn we trots op onze uitgebreide expertise en geavanceerde technologieën, die ervoor zorgen dat wij een breed aanbod van snijwerk leveren. Op zowel onze CO2 als onze Fiber Lasersnijmachines kunt u terecht voor zeer exact snijwerk uit onder andere plaatstaal, RVS en aluminium. Bij CO2 lasersnijden kunnen vele verschillende materialen gesneden worden, fiber lasersnijden is voornamelijk bedoeld voor dunne en middelzware platen. We hebben al meer dan 20 jaar veelzijdige ervaring met lasersnijden van platen. Er zijn dus weinig snijklussen die wij niet kunnen verzorgen.

 

Meer dan metaalbewerkingsbedrijf

Op regelmatige basis vervaardigen wij de meest uiteenlopende objecten. Wij denken graag mee met uw productontwikkeling. Mocht u bij onze voorbeelden iets zien dat interessant voor u is of heeft u een eigen idee en wilt u meer informatie hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Metaal lasersnijden

Van idee tot eindproduct

Seine Metaal & Snijtechniek is een metaalbewerkingsbedrijf dat gevestigd is in de regio Twente. We zijn al meer dan 25 jaar expert binnen ons vakgebied en innoveren ons constant. Wij denken graag met u mee over uw ontwerp en ideeën, zodat uw idee tot leven komt in een eindproduct. Niet ieder ontwerp is hetzelfde en met onze creatieve en vakkundige instelling gaan wij  innovatief aan de slag. Wij controleren ook uw order op de maakbaarheid. Mocht iets technisch niet mogelijk zijn, dan denken wij graag met u mee over hoe we het wel mogelijk maken. Bij Seine denken we ook graag met u mee over welke plaatbewerking op het metaal voor u het beste van toepassing is. Wilt u meer weten over onze toepassingen in plaatbewerking of heeft u een aanvraag? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons team van circa 25 enthousiaste vakmensen staat voor u klaar.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Seine Metaal gaat voor 100% tevredenheid

Dit realiseren we door mee te denken met onze opdrachtgevers en die te ontzorgen met onze expertise en dienstverlening. Ons team van 25 enthousiaste vakmensen gaat voor een mooi product dat exact voldoet aan de juiste specificaties. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak bedienen we onze klanten met een maatvaste totaalservice. Bekijk alle metaalbewerkingen die wij aanbieden, zoals lasersnijden, kanten of ponsen en kijk wat bij u past.

Betrouwbaarheid

Wij werken met een strakke planning en hebben een leverbetrouwbaarheid van bijna 100%.

Maatvast

Onze collega's worden graag uitgedaagd uw producten exact volgens tekening te fabriceren.

Professioneel

Ons proces wordt strak gemonitord zowel vanuit de werkvoorbereiding als op de werkvloer.

Totaal en compleet

Door ons grote variëteit aan bewerkingen kunnen wij vaak een compleet product leveren.

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?