Metaalbewerking

Staal lasersnijden

Staal lasersnijden is een van de specialiteiten van Seine Metaal. Staal is een sterk en veerkrachtig materiaal dat goed valt te bewerken.

Met behulp van onze machines zijn we in staat om snel en eenvoudig staal en ander plaatmateriaal op maat te snijden. Ons aanbod staat garant voor nauwkeurigheid en vakmanschap, waardoor zelfs de meest uitdagende snijklussen met gemak worden uitgevoerd. Wij zijn in staat om een breed scala aan klanten en sectoren te bedienen.

Staalplaat specificaties en levertijd

Seine Metaal kan staalplaten van maximaal 3000 mm x 1500 mm bewerken met een maximum dikte van 20 mm. 

Bij Seine streven we naar snelheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. We staan bekend om onze korte levertijden - levering binnen een week is geen uitzondering - en onze leverbetrouwbaarheid. Kwaliteit is voor ons niet alleen een kwestie van het volgen van specificaties; we zien het als een integraal onderdeel van onze dienstverlening en ons streven naar 100% klanttevredenheid.

Jarenlange ervaring

Staalplaat lasersnijden is ons spreekwoordelijk met de paplepel ingegoten. We hebben de expertise in huis om elk project in goede banen te leiden en elke order zo optimaal mogelijk op te leveren. 

100% tevredenheid

Ons streven is om uw project naar 100% tevredenheid uit te voeren en op te leveren. We steken veel tijd in een goede samenwerking om de best mogelijke service te leveren.

Volledige ontzorging

Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen. Naast staal lasersnijden kunnen wij u in principe voorzien van alle metaalbewerkingen.

Project van start tot finish

Heeft u een schets of volledig uitgewerkt idee? We vragen u bij het aanvragen van de offerte om een digitaal bestand aan te leveren van wat u in gedachten heeft.

Bij ons is het proces van plaat lasersnijden flexibel en toegankelijk voor iedereen. We zijn in staat om uw project van start tot finish te begeleiden, zelfs als u alleen maar een schets of idee heeft. Hoewel we gebruikelijk werken met gedetailleerde digitale bestanden, is het aanleveren hiervan niet per se noodzakelijk.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Veelgestelde vragen

Heeft u meer vragen? Ons team bij Seine Metaal staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact op! We bespreken graag uw project en bieden een gedetailleerde schatting van de kosten en doorlooptijd.

Wat zijn de maximale afmetingen die jullie kunnen snijden?

Bij Seine Metaal kunnen we staal lasersnijden tot maximale afmetingen van 3000x1500x20 mm. Deze capaciteit stelt ons in staat om een breed scala aan projecten te ondersteunen

Welke levertijd geldt er voor het lasersnijden van staal?

De doorlooptijd voor een project kan variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van het werk. Seine Metaal staat bekend om snelle levertijden, vaak binnen een week. Voor een specifieke schatting raden we u aan contact op te nemen.

Kan ik staal laten snijden zonder technische tekeningen?

Ja, dat kan. Hoewel we vaak werken met gedetailleerde digitale bestanden, is het niet strikt noodzakelijk. Met slechts een schets of idee, kunnen onze experts u helpen dit te vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp.

Wat is de prijs van staal lasersnijden?

De kosten voor staal lasersnijden kunnen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Staal is een goedkoper materiaal om te snijden dan bijvoorbeeld RVS. Er is wel vaker een aanvullende behandeling nodig om roest en corrosie tegen te gaan.

Heeft staal een aanvullende behandeling nodig? 

Dit hangt af van de toepassing. Staal is gevoelig voor corrosie en roest, waardoor een nabehandeling de levensduur kan verlengen. Verder kunnen er bij het snijden van staal scherpe randen en bramen ontstaan. Seine Metaal kan deze verwijderen door een proces wat ontbramen heet. Dit proces geeft het metaal een gladde afwerking.

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?