Een team met passie

voor al uw metaalbewerkingen

Gericht op het vinden van de beste oplossing bij specifieke klantvragen

Seine Metaal biedt met een team van 25 toegewijde medewerkers een uitgebreid scala aan metaalbewerkingen als totaalleverancier. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse opdrachten op maat, waarbij we streven naar de beste oplossingen voor specifieke klantvragen. Onze kracht ligt niet in massaproductie, maar juist in het leveren van maatwerk.

Naast onze expertise in speciale plaatbewerking en zowel kleine als grote constructiewerken, onderscheiden wij ons door het gebruik van lasersnijden. Hierdoor kunnen we objecten van verschillende metaalsoorten, zoals RVS, aluminium en staal, op maat produceren, volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

Seine Metaal staat voor

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Wij werken met een strakke planning en een korte doorlooptijd. Ook streven wij naar een hoge leverbetrouwbaarheid van onze producten.

 

Professionaliteit

Professionaliteit

Ons proces wordt strak gemonitord, zowel vanuit de werkvoorbereiding als op de werkvloer.

Maatvastheid

Maatvastheid

Onze collega's worden graag uitgedaagd uw producten exact volgens tekening te fabriceren.

Compleetheid

Compleetheid

Door onze grote variëteit aan bewerkingen kunnen wij naast halffabricaten ook complete producten leveren.

Seine Metaal team

Seine Metaal werd in 1998 opgericht door Seine, die destijds werkzaam was bij een metaalbedrijf en vond dat dat beter en georganiseerder kon. Met deze visie startte hij zijn eigen bedrijf en al snel had hij vijf medewerkers in dienst. Bij Seine Metaal streven we naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit en hechten we waarde aan een opgeruimde werkomgeving waarin we met precisie kunnen werken. Deze cultuur is diep geworteld in ons gehele team, waardoor de werkplaats bijna altijd netjes is.

In 2022 is het bedrijf overgenomen door de Schoonderwolf Groep. Door deze overname beschikt het bedrijf over nog meer expertise, terwijl de cultuur behouden blijft.
De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw, metaal- en kunststofindustrie. De meeste bedrijven zijn gevestigd in Noordoost-Nederland: van Nieuwegein tot Dedemsvaart en van Lochem tot Leek bij Groningen.

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?