Plaatknippen

Plaatknippen is een snelle en efficiënte manier om metalen platen op de gewenste maat te krijgen. Onze krachtige machines zijn daar zeer geschikt voor. Waar we kunnen knippen is dit vaak kostenefficiënter dan lasersnijden. Ook een kleine radius kunnen we knippen. Waar meer complexe vormen gewenst zijn, maken we gebruik van onze lasersnijmachines.

Plaatbewerking metaal

Voordelen

Snel en efficiënt

Onze krachtige knipmachines zijn ideaal voor het snel en nauwkeurig snijden van metalen platen.

Voordelig

Waar mogelijk is metaal knippen vaak voordeliger dan lasersnijden.

Flexibiliteit

Van eenvoudige sneden tot complexe vormen met onze lasersnijmachines, we kunnen aan al uw behoeften voldoen.

Hoe werkt het knippen van metaal?

Metaal knippen is een beproefde methode om platen mechanisch te scheiden. Met behulp van speciale machines bewegen twee messen naar elkaar toe, waardoor het materiaal (RVS, staal of aluminium) dat ertussen wordt geplaatst, in twee stukken wordt gedeeld. Het resultaat? Perfect op maat gesneden platen, elke keer weer.

Knippen van metaal
Metaalbewerking Seine

Plaatknippen is onze specialiteit

Onze focus op plaatknippen betekent dat we investeren in de beste machines en technologieën. Of het nu gaat om traditioneel knippen of complexere vormen met lasersnijden, Seine Metaal staat garant voor kwaliteit. Wij kunnen u bij twijfel ook adviseren over de juiste metaalbewerking voor uw product. 

Wij zijn in staat om een breed scala aan klanten en sectoren te bedienen. Klanten hebben de optie om hun eigen platen aan te leveren, maar indien gewenst kan ook Seine deze zorg uit handen nemen. Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?