Metaalbewerking

Plaatknippen & radiusknippen

Metaalknippen is een snelle en efficiënte manier om metalen platen op de gewenste maat te krijgen. Onze krachtige machines zijn daar zeer geschikt voor. Waar we kunnen knippen is dit vaak kostenefficiënter dan lasersnijden. Ook een kleine radius kunnen we knippen. Waar meer complexe vormen gewenst zijn, maken we gebruik van onze lasersnijmachines.

  • Snel en efficiënt: Onze krachtige knipmachines zijn ideaal voor het snel en nauwkeurig snijden van metalen platen.
  • Voordelig: Waar mogelijk is metaal knippen vaak voordeliger dan lasersnijden.
  • Flexibiliteit: Van eenvoudige sneden tot complexe vormen met onze lasersnijmachines, we kunnen aan al uw behoeften voldoen.

Hoe werkt het knippen van metaal?

Metaal knippen is een beproefde methode om platen mechanisch te scheiden. Met behulp van speciale machines bewegen twee messen naar elkaar toe, waardoor het materiaal (RVS, staal of aluminium) dat ertussen wordt geplaatst, in twee stukken wordt gedeeld. Het resultaat? Perfect op maat gesneden platen, elke keer weer.

Onze focus op metaal knippen betekent dat we investeren in de beste machines en technologieën. Of het nu gaat om traditioneel knippen of complexere vormen met lasersnijden, Seine Metaal staat garant voor kwaliteit. Wij kunnen u bij twijfel ook adviseren over de juiste metaalbewerking voor uw product. 

Volledige ontzorging

Wij zijn in staat om een breed scala aan klanten en sectoren te bedienen. Klanten hebben de optie om hun eigen platen aan te leveren, maar indien gewenst kan ook Seine deze zorg uit handen nemen. Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen.

Best mogelijke service 

Bij Seine streven we naar snelle levertijden zonder in te boeten aan kwaliteit, en zetten ons in voor 100% klanttevredenheid bij elke opdracht. We staan bekend om onze korte levertijden - levering binnen een week is geen uitzondering - en onze leverbetrouwbaarheid. Heeft u een opdracht dat nauwkeurig metaal knippen vereist? Neem vandaag nog contact op met Seine Metaal en ervaar het verschil.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?