Metaalbewerking

RVS lasersnijden

RVS lasersnijden is een geavanceerde techniek waarbij een hoogvermogen laserstraal gebruikt wordt om roestvast staal (RVS) nauwkeurig te snijden. Deze methode staat bekend om zijn precisie en vermogen om complexe vormen en ontwerpen te realiseren.

RVS plaat lasersnijden is een van de specialiteiten van Seine Metaal. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uitzonderlijke precisie en efficiëntie te leveren. Klanten hebben de optie om hun eigen RVS platen aan te leveren, maar indien gewenst kan ook Seine deze zorg uit handen nemen. 

Aanleverspecificaties RVS

We vragen u bij het aanvragen van de offerte om een digitaal bestand aan te leveren van wat u in gedachten heeft. Heeft u geen STEP of DXF bestand voor het RVS lasersnijden? We zijn in staat om uw project van start tot finish te begeleiden, zelfs als u alleen maar een schets of idee heeft. Hoewel we gebruikelijk werken met gedetailleerde digitale bestanden, is het aanleveren hiervan niet per se noodzakelijk.

Daarnaast is het belangrijk dat de aangeleverde RVS platen niet groter zijn dan 3000x1500x15 mm. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

RVS plaat lasersnijden is ons spreekwoordelijk met de paplepel ingegoten. We hebben de expertise in huis om elk project in goede banen te leiden en elke order zo optimaal mogelijk op te leveren. 

100% tevredenheid

Ons streven is om uw project naar 100% tevredenheid uit te voeren en op te leveren. We steken veel tijd in een goede samenwerking om de best mogelijke service te leveren.

Volledige ontzorging

Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen. Wij kunnen u naast RVS lasersnijden van platen in principe voorzien van alle metaalbewerkingen.

Kwaliteit en service

Onze diensten zijn gericht op een breed scala aan klanten en sectoren. In onze service streven wij naar volledige ontzorging. Klanten hebben de optie om hun eigen RVS platen aan te leveren, maar indien gewenst kan ook Seine deze zorg uit handen nemen.

Bij Seine Metaal is kwaliteit meer dan het naleven van specificaties; het is een fundamenteel aspect van onze klantenservice en onze inzet voor volledige klanttevredenheid. Heeft u een schets of volledig uitgewerkt idee? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Veelgestelde vragen

Heeft u meer vragen? Ons team bij Seine Metaal staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact op! We bespreken graag uw project en bieden een gedetailleerde schatting van de kosten en doorlooptijd.

Wat zijn de maximale afmetingen die jullie kunnen snijden?

Bij Seine Metaal kunnen we RVS lasersnijden tot maximale afmetingen van 3000x1500x15 mm. Deze capaciteit stelt ons in staat om een breed scala aan projecten te ondersteunen

Kan ik een project starten zonder gedetailleerde technische tekeningen?

Ja, dat kan. Hoewel we vaak werken met gedetailleerde digitale bestanden, is het niet strikt noodzakelijk. Als u een idee of een schets heeft, kunnen onze experts u helpen dit te vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp.

Welke levertijd hanteert Seine Metaal?

De doorlooptijd voor een project kan variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van het werk. Echter, wij staan bekend om onze snelle levertijden, vaak binnen een week. Voor een specifieke schatting raden we u aan contact op te nemen met ons team met de details van uw project.

Is RVS lasersnijden duur?

De kosten voor RVS lasersnijden kunnen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn in vergelijking met andere methoden, is er vaak minder nabewerking nodig.

Wat voor nabewerking is er nodig? 

Bij het RVS lasersnijden komen meestal bramen of scherpe randen tevoorschijn. Deze scherpe randen zijn ongewenst en zorgen er voor dat het product niet handvriendelijk is. RVS ontbramen kunt u gerust overlaten aan Seine Metaal. 


Wat zijn de voordelen van RVS lasersnijden?

Lasersnijden staat bekend om zijn vermogen om zeer nauwkeurige sneden te maken. Het kan zeer gedetailleerde en complexe ontwerpen snijden met een nauwkeurigheid die moeilijk te bereiken is met traditionele snijmethoden. RVS lasersnijden zorgt voor strakke, gladde snijranden met weinig bramen. Dit reduceert vaak de noodzaak voor extra afwerking. RVS staat bekend om zijn duurzaamheid, sterke weerstand tegen roest en oxidatie, en is bovendien volledig recyclebaar. Deze eigenschappen maken het een uitstekende, milieuvriendelijke optie voor het vervaardigen van duurzame eindproducten.

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?