Metaalbewerking

Aluminium lasersnijden

Aluminium lasersnijden is een geavanceerde technologie die een krachtige laserstraal gebruikt om aluminium materiaal met hoge nauwkeurigheid te snijden. Deze methode is ideaal voor het realiseren van gedetailleerde en complexe ontwerpen, en staat bekend om zijn nauwkeurigheid en consistente kwaliteit.

Bij Seine Metaal hebben we ons gespecialiseerd in het lasersnijden van aluminium. Onze klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen aluminiumplaten aan te leveren, maar we bieden ook de optie om deze door ons te laten verzorgen. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op onze volledige service, van het selecteren van het juiste materiaal tot het leveren van het eindproduct.

 

Jarenlange ervaring

Aluminium lasersnijden is ons spreekwoordelijk met de paplepel ingegoten. We hebben de expertise in huis om elk project in goede banen te leiden en elke order zo optimaal mogelijk op te leveren. 

100% tevredenheid

Ons streven is om uw project naar 100% tevredenheid uit te voeren en op te leveren. We steken veel tijd in een goede samenwerking om de best mogelijke service te leveren.

Volledige ontzorging

Binnen Seine Metaal hebben we de expertise om u van A tot Z te ontzorgen. Wij kunnen u naast aluminium lasersnijden van platen in principe voorzien van alle metaalbewerkingen.

Aluminium specificaties

Bij Seine Metaal hebben we ons toegelegd op het verwerken van aluminium platen met een maximale grootte van 3000x1500x12 mm. Deze specificatie zorgt ervoor dat we een breed scala aan projecten kunnen ondersteunen, van kleine, gedetailleerde stukken tot grote industriële componenten.

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, vragen we u om een digitaal bestand aan te leveren met uw ontwerp. Dit helpt ons om uw ideeën nauwkeurig en efficiënt tot leven te brengen. Wij begrijpen echter dat niet iedereen toegang heeft tot technische tekensoftware. Als u geen STEP- of DXF-bestand kunt aanleveren, geen zorgen: ons team staat klaar om u te begeleiden van concept tot realisatie.

MAATVASTE TOTAALSERVICE

Onze metaalbewerkingen

Strakke planning en korte doorlooptijd

Seine Metaal staat garant voor topkwaliteit in aluminium lasersnijden. Wij bedienen een breed scala aan industrieën en klanten, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak bedienen we onze klanten met een maatvaste totaalservice. Wij streven naar korte levertijden, vaak binnen een week, zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindproduct. Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan het naleven van specificaties; het is een integraal onderdeel van onze dienstverlening en onze inzet voor 100% klanttevredenheid.

Naast aluminium lasersnijden bieden wij ook aanvullende diensten aan, waaronder buislasersnijden, oppervlaktebehandelingen en metaalverspaning. In dit proces werken we samen met verschillende bedrijven die onze toewijding aan hoge kwaliteitsstandaarden delen.

Seine Metaal uw maatvaste totaalservice

Benieuwd wat Seine Metaal ook voor u kan betekenen?